1r Festival Divine Dance

1r Festival Divine Dance

Cuando

06/04/2024 - 07/04/2024    
14:00 - 00:00

Dónde

Auró Natura
Camí de Llanera, s/n
25751 Llanera
Lleida

ETIQUETAS

 Us convidem a gaudir del primer Festival en celebració del 1er Aniversari dels esdeveniments Divine Dance

 Aquesta oportunitat acull el potencial d’activar el Flux de l’Amor que obre totes les portes. L’Amor és la clau de tots els cors i ens connecta al Gran Cor Únic, el centre de tots els centres.
 Atenent el nostre Anhel interior present més profund, des de la Intenció més pura, podem activar la nostra RespirAcció en total alineació coherent entre tots els centres energètics del Ser.

 L’esdeveniment ofereix diverses activitats per connectar-nos amb la Divina Presència del Ser. Donarem espai al Cant Medicinal del cor i convidem a tots a portar instruments (també la veu) per participar a les Jams tribals i unificar-nos al cant del Flux d’Amor que som. La dansa ecstàtica Divine Dance que realitzarem el dissabte serà guiada per la sessió musical (Flux d’Amor) del nostre DJ Prana Weaver, enfocada a encendre l’Amor a tots els cors, obrint-nos a l’expressió vital del Ser en totes les nostres relacions. Diumenge hi haurà un taller de Tantra Alquímic que brindarà la possibilitat de sentir la Unitat, reconeixent-nos els uns als altres i relacionant-nos des de l’alè vital del cor, sense filtres, des de la naturalitat més autèntica i divina.

 La trobada tindrà lloc a Casa Auró Natura (en plena natura a 15 minuts de Solsona). El lloc disposa de sales d’activitats interiors, sala d’estar, espais exteriors naturals i piscina.  L’espai ofereix allotjament acondicionat amb llit en un alberg per a les 22 primeres places.    També hi ha un espai d’acampada i caravaning (en aquests casos no varia el preu de l’estada).
 El dissabte cadascú portarà el seu dinar i el compartirem a la casa. Us convidarem a begudes. Tot l’aliment que la casa ofereix és ovo-lactovegetariana. El sopar del dissabte i el dinar del diumenge vénen inclosos en el preu de les tarifes que oferim:
   Dissabte i Diumenge: 55€
   Dissabte sense dormir: 22€
   Diumenge amb esmorzar: 20€
   Diumenge sense esmorzar: 12€
   
Per reservar plaça contacta al 683148916 (Hermes) per trucada, Whatsapp o Telegram

Llum al teu Ser